החומרים:
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס קמח תופח
1 כוס שוקולית
אופן ההכנה:
להקציף ביצים שלמות עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף נפוח
להוסיף שמן, קמח ושוקולית לבחוש הכל ביחד
להכניס לתנור בחום בינוני כ- 30 דקות
ציפוי:
1 שמנת מתוקה
150 גר' שוקולד מריר
2 כפות ממרח שוקולד
להריח על הגז עד שכל החומרים מתאחדים ביחד.. והופכים לרוטב משגע
מוצאים את העוגה מהתנור נותנים לה להתקרר כ-15 דקות ובעזרת קיסם עושים כמה חורים בעוגה ושופכים מעל את הרוטב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה