6 ביצים מופרדות
1/2 כוס שמן
כוס ורבע סוכר
קליפת לימון
קורט מלח
1 כוס מיץ תפוזים
שתיים ורבע כוסות קמח
1 אבקת אפיה
קליפת תפוז
אופן ההכנה:
לערבב את החלמונים עם חצי כוס סוכר, וקליפת ההדרים
להוסיף בזרם דק את השמן והמלח
להוסיף קמח,אבקת אפיה, וכוס מיץ תפוזי לסירוגין עם הקמח
להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר
לאחד תערובות את הקצף הלבן שופכים לעיסה
אופים בתנור מחומם מראש 165 מעלות כ-40-45 דקות.
כשמתקרר לפזר אבקת סוכר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה