יום שבת, 27 בנובמבר 2010

עוגיות תמרים של שירה גיסתי

החומרים:
חצי קילו קמח
1 מרגרינה
1 אפיה
1 וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:
ללוש לבצק אחיד
לחלק ל-5 רולדות
לפתוח כל רולדה ולמלא בממרח תמרים , ממרח חלבה, ממרח שוקולד, אגוזי מלך כל מה שבא לכם....
לגלגל לרולדה להניח בתבנית ולחתוך לעוגיות לא עד הסוף לאפות כ-25 דקות להוציא מהתנור
לחתוך לעוגיות ולפזר אבקת סוכר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה