יום שבת, 27 בנובמבר 2010

עוגיות אלפאחורס הכי מדהימות ורכות שיש ממולאות ריבת חלב יאמי

החומרים:
1 חלמון
15 גרם ברנדי
1 סוכר וניל
120 גר' קרונפלור מנופה
80 גרם קמח מנופה
1/2 חבילה אבקת אפיה מנופה
60 גרם אבקת סוכר
1 חמאה רכה
גרדת לימון

אופן ההכנה:
ללוש את החמאה, אבקת הסוכר, גרידת הלימון וסוכר הוניל
להוסיף את החלמון והברנדי
מוסיפים קמח אבקת אפיה וקרונפלור ולשים לקבלת בצק אחיד מקררים.
מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ וקורצים עיגולים
מסדרים על תבנית ברווחים קטנים
אופים בחום 180 מעלות 10-15 דקות
ממלאים בריבת חלב ומגלגלים בקוקוס (מומלץ קוקוס קלוי קצת במחבת על הגז)



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה