החומרים:
1 חלמון
1 סוכר וניל120 גר' קרונפלור מנופה
80 גרם קמח מנופה
1/2 חבילה אבקת אפיה מנופה 60 גרם אבקת סוכר
1 חמאה רכה
גרדת לימון
אופן ההכנה:
ללוש את החמאה, אבקת הסוכר, גרידת הלימון וסוכר הוניל
להוסיף את החלמון והברנדי
מוסיפים קמח אבקת אפיה וקרונפלור ולשים לקבלת בצק אחיד מקררים.
מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ וקורצים עיגולים
מסדרים על תבנית ברווחים קטנים
אופים בחום 180 מעלות 10-15 דקות
ממלאים בריבת חלב ומגלגלים בקוקוס (מומלץ קוקוס קלוי קצת במחבת על הגז)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה