החומרים:
1 מרגרינה
3 כפות סוכר
2 כוסות מים
קילו קמח
3 ביצים
1 אפיה
כף שמרים
המילוי:
1 מרגרינה רכה מחולקת ל-4 חלקים
4 כפות קקאו
12 כפות סוכר
3 כפות קינמון
אופן ההכנה:
להרתיח מרגרינה עם 3 כפות סוכר וכוס מים ולתת לזה להתקרר.
לשים בקערת המקסר קילו קמח, 3 ביצים, 1 אפיה, כף שמרים וכוס מים ולהוסיף את המסה של המרגרינה שהתקררה בינתיים וללוש לבצק
להכניס לכמה שעות במקרר (מומלץ ללילה) מכוסה בניילון נצמד
לקרוץ ל 4 כדורים ולפתוח כל כדור למרוח רבע מרגרינה רכה על כל כדור ולפזר מעל מלית קקאו
מקפלת ל-4 כמו מעטפה מרדדת טיפה את העלה וחותכת לרצועות רוחב לא רחבות מידי ומבריגה ליצרית סלסול
מורחים ביצה ואופים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה