ואיך אפשר לאכול סלטים בלי החלה המדהימה של חברתי ניצה אנקאן וזה המקום להודות לה...
החומרים :
קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
כפית ורבע מלח
4 כפות סוכר
3 וחצי כוסות מים פושרים
1/2 מרגרינה מומסת
אופן ההכנה :
לשים בצק מכל החומרים
מתפיחים פעמיים
מחלקים לכמה חלות שרוצים
מתפיחים שוב
מורחים ביצה ושומשום מעל
אופים כחצי שעה בתנור טורבו בחלק העליון של התנור
החומרים :
קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
כפית ורבע מלח
4 כפות סוכר
3 וחצי כוסות מים פושרים
1/2 מרגרינה מומסת
אופן ההכנה :
לשים בצק מכל החומרים
מתפיחים פעמיים
מחלקים לכמה חלות שרוצים
מתפיחים שוב
מורחים ביצה ושומשום מעל
אופים כחצי שעה בתנור טורבו בחלק העליון של התנור
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה