החומרים:
2 ביצים
3 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1 אפיה
3/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
המילוי:
250 גר' חלבה
250 גר' אגוזי מלך או פקאן שלמים
250 גר' שקדים
מייפל
אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים לבצק ולפתוח את הבצק בתבנית גדולה
לפורר על הבצק חלבה, אגוזים שקדים לאופות בחום בינוני
להוציא מהתנור לשפוך מעל הכל סירופ מייפל ולהחזיר לתנור לעוד מספר דקות....
2 ביצים
3 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1 אפיה
3/4 כוס סוכר
1 מרגרינה
המילוי:
250 גר' חלבה
250 גר' אגוזי מלך או פקאן שלמים
250 גר' שקדים
מייפל
אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים לבצק ולפתוח את הבצק בתבנית גדולה
לפורר על הבצק חלבה, אגוזים שקדים לאופות בחום בינוני
להוציא מהתנור לשפוך מעל הכל סירופ מייפל ולהחזיר לתנור לעוד מספר דקות....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה