החומרים:
קילו קמח
1 אבקת אפיה
כפית מלח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות שמרים יבשיים
כפית תמצית וניל
2 כפות ערק
כ- 3 כוסות מים
אופן ההכנה :
ללוש את כל החומרים לבצק להתפיח שעה
להוסיף שתי ביצים וללוש שוב
ולהתפיח לעוד שעה
לחמם שמן בסיר עמוק
לשים בקערה מים ולטבול את הידים לקרוץ מהבצק עיגולים לפתוח קצת באמצע ולכניס לשמן החם.
אפשרות אחת לטבול בסוכר
אפשרות שניה לטבול בסירופ סוכר
אופן ההכנה של סירופ סוכר:
1 קילו סוכר
מים שיכסו את הסוכר
1/2 לימון חתוך לרבעים
לבשל על אש נמוכה עד שמכניסים כפית זה יוצא כמו חוט ארוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה