החומרים:
1 מרגרינה
1 ביצה3/4 כוס סוכר (100 גר')
2 כוסות קמח (400 גר')
תמצית וניל
אופן ההכנה:
להכניס את כל מרכיבי הבצק לקערת המיקסר ולערבב לבצק חלק ואחיד ומעט נוקשה.
להכניס למקרר לקירור כשעתיים.
כעבור שעתיים לרדד את הבצק דק (כחצי ס"מ) ובעזרת חותכן מיוחד לעוגיות סנדויץ לקרוץ עוגיות, כאשר קורצים כמות שווה של עוגיות ללא חור שזה הבסיס ועוגיות עם חור שבאות מעל המלית.
להכניס לתנור לחום של 190 מעלות למשך כ-25 דקות או עד אשר העוגיות מזהיבות-משחימות.
לצנן ולמלא כל פרח ללא חור בריבה ולשים מעל את העוגיה עם החור ולזרות אבקת סוכר מעל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה