החומרים:
מלבני בצק עלים או/ בצק עלים חתוך למלבנים בגודל 10X12 ס"מ
1 כף קמח או לחילופין 1 כף קרונפלור
3 כפות סוכר
200 מ"ל חלב
מקל וניל
אופן ההכנה:
לשים בסיר את החלב הסוכר והמקל וניל(לפתוח לאורך המקל ולהוציא את הגרגרים השחורים ולהוסיף לחלב)
ולחממם עד לסף רתיחה.
שקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם הקרונפלור עד לתערובת אחידה
שופכים מעט חלב על החלמונים מערבבים טוב ויוצקים את התערובת על החלב מערבבים טוב טוב שלא יהיו גושים מערבבים עד שתהיה תערובת סמיכה.
מקררים 4 שעות במקרר עם כיסוי ניילון צמוד.
מוצאים את המלבנים, ממלאים לרוחב המלבן מלגלגים מורחים בביצה טרופה עושים סימנים עם סכין ואופים בחום בינוני
כשמתקרר בוזקים אבקת סוכר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה