החומרים:
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
ללוש ולהניח לחצי שעה
מלית:
3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 פודינג וניל/ או שוקולד
להקציף חלבונים עם סוכר ולהוסיף פודינג ולהמשיך להקציף עוד דקה
אופן ההכנה:
מחלקת ל 5 כדורים לרדד על משטח מקומח את הבצק דק, למרוח באופן שווה את המלבן, לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות.
להניח בתבנית אפיה מכוסה בנייר אפייה את פרוסות הרולדה ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהשושנים מזהיבות והמרנג משנה צבעו לזהוב.
1מרגרינה
1 שמנת חמוצה (אפשר כוס מיץ תפוזים במקום)
3 חלמונים2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
ללוש ולהניח לחצי שעה
מלית:
3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 פודינג וניל/ או שוקולד
להקציף חלבונים עם סוכר ולהוסיף פודינג ולהמשיך להקציף עוד דקה
אופן ההכנה:
מחלקת ל 5 כדורים לרדד על משטח מקומח את הבצק דק, למרוח באופן שווה את המלבן, לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות.
להניח בתבנית אפיה מכוסה בנייר אפייה את פרוסות הרולדה ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהשושנים מזהיבות והמרנג משנה צבעו לזהוב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה