יום שבת, 27 בנובמבר 2010

עוגת גבינה של דודו החמוד הכי הכי מעולה שיש תמיד כשאני מכינה אותה מבקשים מתכוןןןןן

מתאים ל- שלוש תבניות אינגלישקייק
לפעמים אני עושה חצי כמות......  העוגה מתאימה לפסח.

החומרים:
6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר (כוס אחד לחלמונים ואחד לחלבונים)
4 קופסאות גבינה לבנה (כמה אחוז שרוצים חחחח)
2 גביעי שמנת חמוצה (מומלץ שמנת של פעם)
2 סוכר וניל
6 כפות אבקת קרונפלור
1 קופסאת גבינת שמנת נפוליון (בלי לגלות כמה % שומן יש בה)

אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים עם כוס סוכר לקצף רך
מערבבים חלמונים, כוס סוכר וסוכר וניל מוסיפים גבינה לבנה, גבינת נפוליאון ושמנת מוסיפים קרונפלור ומערבבים
מאחדים את שתי התערובות בתנועות עטיפה לקרם חלק
שמים תבנית עם מים מחוממת בתנור מראש
לשים את שלושת התבניות יחד בתוך התבנית עם המים (להכניס בזהירות)
לאפות 20 דקות ראשונות בחום של 220C אחרי 20 דקות להוריד ל 150C לעוד חצי שעה
כשמוכן לכבות את התנור ולהשאיר לחצי שעה בתנור מכובה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה