החומרים:
1 מרגרינה רכה
1/3 כוס סוכר
2 חלמונים
קליפת תפוז ולימון מגוררת דק
1 קמח אוסם תופח קטן
1/4 כוס מיץ תפוזים
מיץ מ1/2 לימון
אופן ההכנה:
בקערה טרפי מרגרינה, סוכר וחלמונים
להוסיף קליפות תפוז ולימון
הוסיפי תוך כדי בחישה קמח ומיצים
לחלק ל- 5 כדורים
המילוי: אפשר ממרח שוקולד ותמרים ביחד מעורבבים ומעל אגוזי מלך טחונים (שעברו קליה קלה בתנור לפני הטחינה)
אפשר רק ממרח שוקולד,
אפשר רק ממרח תמרים
ואפשר למלא בכל מה שבא לכם....
לפתוח את הכדור למלא במילוי הרצוי(על מנת שיצאו לכם עוגיות קטנות מומלץ לפתוח את הבצק לאורך יותר מאשר לרוחב) לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות (כל עוגיה בנפרד)
לשים נייר אפיה על התבנית ולהניח בתבנית את העוגיות לאפות כ-20 דקות
לאחר האפיה לפזר אבקת סוכר....
לאחר הקירור לשמור בצנצנת אטומה (אם ישאר משהו....)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה