החומרים:
קילו קמח (ממליצה על שטיבל 2)
2 מרגרינה
1 כוס סוכר
4 ביצים
2 כוסות מים רותחים
50 גר' שמרים(או לחילופין 2 כפות שמרים יבשים)
קליפת לימון מגוררת
המילוי:
1 מרגרינה
3 כפות ריבה אדומה
1 כוס סוכר
3 כפות קקאו
2 כפות שוקולית
3 כפות ממרח שוקולד
כפית נס קפה
לערבב את כל חומרי המילוי ולהניח בצד
(ניתן לפזר אחרי שמרחנו את המלית קינמון ואגוזי מלך טחונים (שעברו קליה קלה בתנור לפני הטחינה)
אופן ההכנה:
להכניס את המרגרינה לקערת המיקסר עם שתי כוסות המים הרותחים עד שהמרגרינה תינמס
להוסיף את הסוכר,הביצים, קליפת הלימון, הקמח והשמרים וללוש לבצק רך,
להניח להתפחה כשעה
לחלק ל - 5 כדורים לפתוח כל כדור ולמלא במלית, לגלגל לרולדה להניח את הרולדה לאורך ולחצות אותה לכול האורך ולקלוע צמה משני החלקים להניח בתבנית אפיה ולהתפיח כ- 40 דקות
להכניס לתנור בחום בינוני כ-160 מעלות ל-25 דקות (לבדוק כל תנור זמני האפיה שלו שונים)
ניתן לשמור במקפיא לאחר שהתקררו מעט ולהפשיר ולחמם במידת הצורך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה